____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
​© Queen Nails


Om Queen Nails

Företaget Queen Nails bildades 2008 och slog då upp portarna till sin första nagelsalong på Stinsen Köpcentrum i Sollentuna. Med sitt intresse och brinnande engagemang ville man för Stockholmsfolket introducera sin verksamhet och etablera sig i området. Syftet var att erbjuda en salong där man som kund kunde komma för att fräscha upp och fixa till sina naglar och göra dem finare efter smak och tycke. Efter fyra år i branschen är Queen Nails en etablerad verksamhet  i nagelbranschen, vilken idag är påväg att expendera ännu större. Queen Nails driver idag två salonger vilka är belägna i Sollentuna och i Uppsala, och är även påväg att öppna en tredje salong i Täby Centrum. 


Vi på Queen Nails erbjuder allt från Spa pedikyrer, Fransk manikyr, till olika sorters Nagelförlängningar. Vi jobbar med utrustning och material från USA där nagelbranschen från första början tog sina utvecklande steg. ​​​Skulle du vilja sätta en särskild eller speciell design/dekoration på dina naglar kan vi erbjuda personal som kan hjälpa dig med detta (Nail arts). 

Har du förfrågningar eller undringar om våra behandlingar eller nagelförlängningar överhuvudtaget får du gärna höra av dig till oss, antingen direkt till vår personal i våra butiker, via telefon, eller också via vår personliga blogg. ​​Kontaktuppgifter hittar du i menyfliken. 

Vi på Queen Nails vill alltid bidra till en god upplevelse i våra salonger genom att erbjuda våra kunder en bra service, tid till att njuta och koppla av, och självklart en god behandling i form av fina och fräscha naglar! Målet för oss är att du som kund alltid ska bli nöjd med resultatet av dina naglar och känna att din upplevelse i våra salonger är positiv!

Välkommen in till oss på Queen Nails!​​

​​