© Queen Nails
VÅRA BEHANDLINGAR
Vi specialiserar oss på nagelförlängingar och just dessa är därför våra mest populäraste behandlingar. Syftet med nagelförlängning/nagelskulptering är att man kan få sina naglar uppbyggda och formade utefter hur man själv önskar och vill ha dem. Har man korta, kan man få långa, har man runda, kan man få raka, osv. Vår personal hjälper dig med dina personliga önskemål och förverkligar din önskan om finare och fräschare naglar! Utöver nagelskulptering erbjuder vi även manikyr- och pedikyrbehandlingar, vilka brukar vara mycket uppskattade hos våra kunder!


​​Akryl Nagelförlängning
- är vår standardbehandling och den behandling som är den allra populäraste hos våra kunder. Här kan du välja en vit eller naturell tipp, eller också glitter eller motivtippar. Skulle du vilja göra en behandling på dina egna naglar, dvs inte lägga till någon tipp som förlänger nageln, kan du välja att göra en förstärkning. Materialet formas då utefter dina egna naglar.​


Gelé Nagelförlängning​​ - ​Gelé är ett litet mer mjukare och flexiblare material än akryl. Vissa tycker att det ser mer naturligt ut, vilket är en smaksak. Man kan också säga att gelé glänser lite mer än vad akryl gör, men det är ingen märkvärdig skillnad, utan det är som sagt en smaksak. Vissa tycker att gelé passar bättre och vissa andra tycker att akryl är bättre. Man får prova sig fram helt enkelt!


Manikyr - Vill du inte göra en en nagelförlängning, men ändå känner att du vill göra något åt dina naglar, så kan vi med en manikyr hjälpa dig med att fräscha upp dina naglar, genom nagelbandsklippning​ och filning. Behandlingen består även av en skön armmassage, och avlutas sedan med varma handdukar. Till sist sätter vi en fin och fräsch lackning på dina naglar, där du själv valt färgen. Du kan även välja fransk manikyr, och då får du vita nageltoppar och överlack istället för ett färglack. 


Pedikyr​​​​ - Denna behandling passar dig som vill njuta av en härlig fotmassage medan du sitter avkopplad i en av våra massagestolar. Vi hjälper dig att snygga upp och fräscha upp dina fötter och tånaglar genom nagelbandsklippning och filning. Även här kan du välja ett snyggt lack eller fransk modell med vita toppar.
​​​​​​​​